Verkoop je overtollige eten, gemakkelijk en duurzaam!

Stop voedselverspilling! Net als 3.743 andere ondernemers in Nederland.

Download de app

Red iets lekkers

Haal het op

In de hele keten, van de akker tot aan de tafel, wordt voedsel verspild. En daarmee wordt niet alleen het eten zelf verspild, maar ook de gebruikte grondstoffen die nodig waren om dat eten te produceren: water, landbouwgrond, arbeid en vervoer. Voedselverspilling heeft veel schadelijke gevolgen voor het milieu - het zorgt namelijk voor 8% van de wereldwijde CO2e-uitstoot. En dat is slecht nieuws voor onze aarde.

1/3 van al het eten op de wereld wordt verspild

Via de Too Good To Go app kun je een "Magic Box" kopen bij jou in de buurt. Wat is er nou zo magisch aan die boxen? Overtollig eten is lekker, nog prima eetbaar eten dat door winkels en restaurants aan het einde van de dag weg zou moeten worden gegooid. Denk bijvoorbeeld aan bakkerijen die elke dag vers brood bakken, of restaurants die meer drukte hadden verwacht en daardoor maaltijden overhouden. Je zal nooit precies weten wat je in je Magic Box krijgt totdat je het ophaalt. Wat je wel zeker weet, is dat het een goede deal is en dat je lekker eten krijgt! Spannend he...

Wij dromen van een wereld zonder verspilling... en we weten dat dat gaat lukken samen met jullie, want wij geloven in de kracht van onze community!
Ogenschijnlijk kleine acties kunnen grote impact hebben. Doe daarom mee! Red een maaltijd via Too Good To Go en maak het verschil.

Download de app

Download de app en red lekker eten. Eet voor een klein prijsje en heb een grote impact op het milieu. Maak het verschil!

App Store Google Play

Ben je ondernemer?

Verminder je dagelijkse verspilling en laat je mooie producten weer op een bord belanden in plaats van de vuilnisbak.