Press Room

Hier vind je het laatste nieuws, beeldmateriaal, persvermeldingen en meer informatie over Too Good To Go.

Too Good To Go Nederland

Persvermeldingen

Overzicht van vermeldingen in de Nederlandse pers

Tijdelijk ook reguliere afhaalmaaltijden bij Too Good To Go
2 months ago
Nederlandse horecabedrijven staan momenteel voor een grote uitdaging. Nu hun deuren gesloten zijn, kan de mogelijkheid tot afhalen en bezorgen houvast bieden. Too Good To Go schiet te hulp en stelt vanaf nu hun platform beschikbaar voor reguliere afhaalmaaltijden. Zonder winstoogmerk. Met deze oplossing kunnen restaurants de lekkerste gerechten blijven bereiden en halen gasten het met tussenkomst van de app veilig en snel af.
Deze waste warrior strijdt tegen voedselverspilling
3 months ago
Allemaal leuk en aardig, dat toekomstvoedsel, maar we producéren al heel veel eten. En gooien vervolgens ook nog eens een boel weg. Kan dat slimmer? Ja, zegt Joost, die met een app een ware anti-verspillingsrevolutie ontketende.
Glamour tipt: de beste apps van dit moment
3 months ago
Ieder jaar wordt er wereldwijd één derde van al het geproduceerde voedsel weggegooid. Met de app Too Good To Go, kun je dit tegengaan. De winkels en restaurants die zijn aangesloten bij de app, verkopen de maaltijden en producten die bijna vergaan voor een klein bedrag. Zo kun je bij jouw lokale supermarkt een box ter waarde van €11,99 voor €3,99 reserveren. Voor wie zich bekommert om het milieu én van verrassingen houdt (je weet vaak niet wat er in de box zit), is deze app perfect.
Too Good To Go lanceert spel tijdens Bakkersvak
3 months ago
Too Good To Go is dit jaar voor het eerst aanwezig op Bakkersvak en helpt bezoekers om in actie te komen tegen voedselverspilling. Speciaal voor de beurs is een interactief spel ontwikkeld om bakkers in een paar minuten tijd bewust te maken van het verspillingsprobleem in Nederland. Inmiddels zijn 1.300 bakkers aangesloten bij Too Good To Go. Daarmee is het een van de populairste categorieën in de app.
Alain ontmoet Joost Rietveld, die een app ontwikkelde tegen voedselverspilling
4 months ago
Voedselverspilling is een hot issue. Culinair expert Alain Caron gaat samen met Joost Rietveld op de bakfiets door Amsterdam. Joost ontwikkelde een app tegen voedselverspilling, waardoor voedsel van restaurants, bakkers, hotels en supermarkten alsnog tegen gereduceerd tarief terechtkomt bij de consument. Joost: 'Wereldwijd belandt een derde van al het geproduceerde voedsel op de vuilnishoop. Waardevol eten dat geen waarde meer heeft. Elke kilo die ik daarvan red, is er een.'
Too Good To Go is het meest inspirerende merk van 2019
7 months ago
Too Good To Go, een mobiele applicatie tegen voedselverspilling, is gekozen als meest inspirerende merk van 2019. Dat werd donderdagavond bekend gemaakt bij de presentatie van de Inspirerende 40.
Magic Box werkt goed tegen voedselverspilling
7 months ago
Wageningen University & Research deed onderzoek naar het effect van de Magic Box. "Het toont aan dat de kopers 90 procent van de inhoud daadwerkelijk opeten. Too good to go is dus een effectief idee om voedselverspilling tegen te gaan", zegt onderzoekster Sanne Stroosnijder.
Magic box blijkt succes: 'Bijna geen eten meer in de prullenbak'
7 months ago
Wat doe je met voedsel dat overblijft in restaurants of supermarkten? Weggooien is zonde, vonden de initiatiefnemers van de app Too Good To Go. De app heeft een miljoen gebruikers. Uit onderzoek van de universiteit in Wageningen blijkt dat de app een effectieve manier is om voedselverspilling tegen te gaan.
Voedselapp Too Good To Go verkoopt miljoen maaltijden: ‘Het milieu wint’
10 months ago
Too Good To Go heeft haar miljoenste maaltijd verkocht. De app die voedselverspilling tegengaat lanceerde begin 2018 en heeft nu zo’n 800.000 geregistreerde gebruikers. ,,Het is overweldigend hoe het concept wordt omarmd.”
Too Good To Go testen: lekker eten redden van de food waste
10 months ago
Op een prachtige zomerdag ging ik koken voor een clubje vrienden. Het kostte niet veel moeite om deze avontuurlijke foodies op te trommelen. De boodschap ” vanavond haal ik een Magic Box met producten op. Daarmee kook ik dan, zonder vooraf te weten wat er in zit, een maaltijd voor jullie. Vervolgens breng ik dat naar jullie in het park” werd goed ontvangen. De mededeling dat al dit eten anders weggegooid zou worden zorgde gelukkig voor alleen maar meer enthousiasme.