PERSRUIMTE

Hier vind je ons laatste nieuws, beeldmateriaal en meer informatie over hoe we de strijd tegen voedselverspilling aangaan

Mediakit

Afbeeldingen, portretten, logo's en ... maak kennis met onze foodles!

Contact

Wie zijn wij, wie kun je bereiken en hoe

MEDIAKIT

LOGO

Alle logo's en richtlijnen hoe je ze kunt gebruiken

Afbeeldingen

Portretten en afbeeldingen die je kunt gebruiken

Ons verhaal

Niemand vindt het leuk om te zien dat goed eten in de prullenbak belandt. Too Good To Go kan het ook niet langer aanzien dat 1/3 van het geproduceerde eten wordt weggegooid en is vastberaden dat er iets moet gebeuren. Altijd op een leuke en laagdrempelige manier. Via de app verbindt Too Good To Go winkels met overgebleven producten aan consumenten. Op die manier zijn in Nederland al 8 miljoen maaltijden gered van de verspilling. In Nederland heeft de app meer dan 2 miljoen geregistreerde gebruikers. Als Certified B Corporation zet Too Good To Go zich naast de app ook op verschillende plekken in de maatschappij in om impact te maken. Of het nu gaat om huishoudens, scholen, bedrijven of de politiek. Too Good To Go wil heel Nederland inspireren en motiveren om in actie te komen tegen voedselverspilling. De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. 

Onze mensen

Sharonne van Diemen, PR Specialist

E-mail: [email protected]

Telefoon: +31 020 - 2018183 (optie 3)

Too Good To Go

De Ruijterkade 128

1011 AC Amsterdam

Nederland

GEERTJE ZEEGERS, COUNTRY MANAGER

Geertje Zeegers is Country Manager en Waste Warrior bij Too Good To Go Nederland. Na High school in de Verenigde Staten, studeert ze Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze begint daarna haar professionele carrière als Data Scientist. In 2006 start ze als eerste medewerker bij MIcompany in Amsterdam, een toonaangevend AI en data adviesbureau. Ze groeit door tot aan Partner van het bedrijf, met dan inmiddels 70 medewerkers. Eind 2020 besluit ze dat het tijd is voor een vervolgstap. Ze droomt ervan om haar kennis over Tech te combineren met haar grote passie voor Food en de mooie wereld waarin we leven. Per mei 2021 vindt ze de uitdaging die daar perfect bij past en neemt ze de rol als Country Manager van Joost Rietveld over, die Too Good To Go in januari 2018 in Nederland startte.

Lees meer Lees minder

METTE LYKKE, CEO

Als CEO van Too Good To Go leidt Mette een team van meer dan 1050 getalenteerde Waste Warriors. Zij inspireren gebruikers en ondernemrs om te strijden tegen voedselverspilling. Momenteel zijn er meer dan 25 miljoen geregistreerde gebruikers in Europa die samen al 45 miljoen maaltijden hebben gered!

Lees meer Lees minder

Zij praten over ons

5 miljoen maaltijden gered met Too Good To Go
Lees meer
Too Good To Go wint opnieuw prijs
Lees meer
Magic Box werkt goed tegen voedselverspilling
Lees meer