Algemeen

Antwoorden op vragen over het vergeten van je inloggegevens, problemen met de app, betaalmethodes en hoe je ervoor kan zorgen dat er meer locaties bij jou in de buurt komen.

Hoe kan ik er voor zorgen dat meer locaties in mijn buurt zich aansluiten bij Too Good To Go?

We moedigen altijd onze gebruikers aan om locaties uit te nodigen voor Too Good To Go. Wanneer een locatie mee wil doen, hoeven ze alleen maar een mailtje te sturen naar [email protected] en dan nemen we zo snel mogelijk contact met ze op.

Ik ben mijn username en/of wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Klik op ‘wachtwoord vergeten’ dan krijg je automatisch een mailtje met jouw informatie. Als het nog steeds niet werkt, stuur dan een mailtje naar [email protected], dan helpen we je gelijk. Zorg dat je ons een mailtje stuurt vanuit het account waarmee je ook een account bij Too Good To Go hebt aangemaakt.

Ik heb veel problemen met de app- netwerkproblemen, geen restaurants beschikbaar, geen betalingen kunnen doen etc.

De meeste van deze problemen kunnen opgelost worden door simpelweg de app verwijderen, je telefoon opnieuw op te starten en dan de app opnieuw te installeren. Het kan ook zo zijn dat de bank Too Good To Go niet vertrouwt en daarom de betaling blokkeert. Dan zul je de bank moeten bellen. Wanneer het niet helpt neem dan contact met ons op.

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

Je kan met iDEAL, PayPal of creditcard die lekkere Magic Box reserveren!

Mag ik de naam en het logo van Too Good To Go gebruiken voor een fanaccount op social media?

Ja, voor een fanaccount mag je onze naam en het logo gebruiken. We zijn blij met onze actieve community , we waarderen de moeite en we supporten iedereen die wil helpen om voedselverspilling tegen te gaan. We hebben wel 3 voorwaarden hiervoor, namelijk: - het fanaccount mag geen misbruik maken van onze naam en/of ons logo. - het moet overduidelijk een fanaccount zijn. - het account moet qua look en naam anders zijn dan onze eigen officiële accounts. - het moet duidelijk in de omschrijving of bio vermeld zijn dat het om een fanccount of officieus account gaat.