Verkoop overtollig eten, gemakkelijk en duurzaam!

Samen tegen voedselverspilling

Ontmoet nieuwe klanten

Extra inkomsten

Word partner met jouw onderneming

Minder verspilling

Verspil minder voedsel! Doe mee met 4.601 Nederlandse ondernemers die voedselverspilling tegengaan en al 13.385.713 kilo CO2e bespaard hebben!

Nieuwe klanten

Vrijwel alle maaltijden worden gered. Dit betekent meer omzet voor jou als ondernemer. In Nederland zijn er al meer dan 5.354.285 miljoen maaltijden gered!

Meer omzet

Vergroot jouw zichtbaarheid bij onze 2,0 miljoen app-gebruikers. Gemiddeld komen twee van de drie gebruikers terug als vaste klant!

Magic Box

Geen gedoe, verpak jouw heerlijke onverkochte producten simpelweg in een van onze Magic Boxen.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Houd gemakkelijk overzicht van het aantal geredde/verkochte Magic Boxen.

Geen contract

Geen abonnement, geen contract. Doe mee zolang het zinvol is voor jouw bedrijf.

Doe mee, net als 64.420 ondernemers

in de strijd tegen voedselverspilling

Ruim 14.845 bakkerijen zijn aangesloten bij Too Good To Go, waarvan meer dan 1000 in Nederland! Daarmee is het een van de populairste categorieën in de app! Samen met deze bakkers en de consumenten gaan we de strijd tegen voedselverspilling aan. Doe mee!

Uit onderzoek blijkt dat er jaarlijks 180.000 ton voedsel in de prullenbakken van de supermarkten in Nederland verdwijnt. Too Good To Go werkt daarom samen met supermarkten om tegen voedselverspilling te strijden!

Wist je dat de horecasector verantwoordelijk is voor 14% van de voedselverspilling in Nederland? Met Too Good To Go kun jij als horecaondernemer hier iets aan doen.

Voor hotels werkt de Too Good To Go app het beste voor het buffet. Bied het overgebleven voedsel van het buffet aan op de app en laat deze vervolgens op aan het einde van het buffet ophalen.

Word partner met jouw onderneming

Gemakkelijke, duurzame oplossing tegen voedselverspilling