Steun dit jaar de Sustainable Sint of de Klimaatneutrale Kerstman. Door bewust te shoppen voor al je cadeaus draag je bij aan een groenere wereld. Om je op weg te helpen hebben we onze tien favoriete verantwoorde cadeaus voor je op een rij gezet.
Nicole van Brummelen
Laatst stemde het Europees Parlement in met het verbod op plastic wegwerpartikelen. Het plan is om vanaf 2021 onder andere plastic rietjes, plastic bestek en wattenstaafjes te verbieden. Goed nieuws voor de oceanen - een goede stap richting minder plastic vervuiling! Er moet nog wel wat werk worden verzet om het verbod definitief te maken, maar je kan zelf wel alvast de eerste stap zetten met deze vijf tips.
Nicole van Brummelen
Gemiddeld verspillen we in Nederland 42 kilo voedsel en 57 liter vocht per persoon per jaar!! En dat terwijl dit jaar voor het derde jaar op een rij de honger in de wereld is toegenomen. Een op de negen mensen in de wereld was in 2017 ondervoed. Laten we werken aan een wereld waarin al het voedsel dat we produceren wordt geconsumeerd ... Wij daagden YouTuber Marije van 'Dit gebeurt er als' uit om een week lang geen eten of drinken te verspillen.
Marieke Graat
Te gebruiken tot, ten minste houdbaar tot, niet gebruiken na; de variatie aan termen kan soms tot verwarring leiden. Met als resultaat dat heel wat producten die eigenlijk Too Good To Go zijn toch in de vuilnisbak belanden.
Nicole van Brummelen
Voedselverspilling is een groot thema. Dat kan het moeilijk maken om erachter te komen waar je kan beginnen om er echt iets tegen te doen. Hier zijn 5 gemakkelijke tips om je op weg te helpen.
Marieke Graat
We hebben een aantal slimme hacks voor jou op een rijtje gezet om het redden van eten nóg gemakkelijker te maken. Word ook Too Good To Go-Pro met deze tips & tricks.
Marieke Graat
We hebben met het Too Good To Go-team onze 6 favoriete documentaires over de voedselindustrie op een rijtje gezet. Deze docu's laten zien waarom we ons dagelijks zo enorm inzetten om voedselverspilling te bestrijden. Bekijk de lijst.
Marieke Graat

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App StoreGoogle Play