Ben jij al bekend met de populaire blog van Luuk's Kitchen? Op zijn blog plaatst Luuk de meest overheerlijke recepten met de lekkerste ingrediënten. Wij stelden zijn creativiteit op de proef en daagden hem uit om wat lekkers te maken met een of meerdere producten uit een Magic Box. Hoe dit precies is gegaan heeft hij beschreven op zijn blog.
Celine Poulussen
Is jouw favoriete locatie altijd uitverkocht of heb je inmiddels enorme wallen omdat je netjes tot middernacht opblijft totdat de Magic Boxen online komen? We hebben het voor je opgelost! Met deze nieuwe functie in de app kun je vandaag al bestellen voor morgen.
Marieke Graat
We hebben iets belangrijks veranderd bij Too Good To Go. We hebben een nieuw logo! De beslissing om het oude logo te vervangen was een lang proces. Maar onze eigen ontwerper, Carl-Emil, heeft iets gemaakt dat ons en jullie hart vast sneller doet kloppen. Benieuwd?
Marieke Graat
Sharing is caring! In dit blog willen wij een paar Waste Warriors bedanken en wat liefde geven omdat zij enthousiast en eerlijk delen wat zij nou van de Magic Boxen vinden die zij zelf redden. In dit blog delen we daarom 2 video's en een Instagram account waarin Magic Boxen worden opgehaald en gereviewed. Let the unboxing begin!!
Marieke Graat
YES! 5 miljoen maaltijden gered via de Too Good To Go-app in de 8 Europese landen waar de app actief is. Lees hier meer over de impact die hebt gehad om de wereld een beetje groener te maken.
Marieke Graat
Verrassingen zijn als een verjaardagscadeau, je weet dat je er een zult krijgen, maar je weet niet wat erin zit. Met Too Good To Go ben je elke dag jarig.
Marieke Graat
Komend weekend is het Pasen! Ga jij dit vieren met goed eten? Wij hebben de leukste plekken in de app op een rijtje gezet waar jij lekker eten kan redden voor je aanstaande Paasbrunch. Neem een kijkje!
Marieke Graat
Onze visie is om een wereld te creëren waarin geproduceerd eten ook daadwerkelijk gegeten wordt. Deze visie houdt Mette Lykke, CEO van Too Good To Go, dagelijks scherp om onze missie te laten slagen. Leer hier deze topvrouw kennen.
Marieke Graat
Yes! Sinds maandag 22 januari is de Too Good To Go-app ook in Nederland beschikbaar. Met inmiddels 25 locaties in Amsterdam veroveren we eerst de hoofdstad om vervolgens razendsnel uit te breiden naar andere steden.
Marieke Graat

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App StoreGoogle Play