Word een food-saving-pro met Too Good To Go!

2 years ago

Het redden van eten is super gemakkelijk met Too Good To Go. Maar we kunnen zo nu en dan allemaal wel een paar tips gebruiken. Daarom hebben we wat slimme hacks voor je verzameld waarmee je nog slimmer de Too Good To Go-app kan gebruiken vóór, tijdens en na het redden van je eten.


DE VOORBEREIDING

Filters maken je leven gemakkelijker: of ze maken je Too Good To Go-ervaring in elk geval veel gemakkelijker. Je kunt ervoor kiezen om alleen locaties met eten te zien (of alles te zien zodat je weet waar je morgen op moet letten). Je kan ook categorieën kiezen (restaurants, bakkerijen, etc.) - en als je bijvoorbeeld graag direct na je werk wilt eten, kunt je de ophaaltijden aanpassen in de filters.


Blijf op de hoogte van je favorieten: Geef je favoriete locatie wat liefde door op het hartje te klikken in de app. Filter vervolgens op jouw favorieten en dan ben je er nog sneller bij om het eten van jouw favoriete locatie te redden.


Vuistregel voor annulering: natuurlijk wil je je aankoop niet annuleren. Maar mocht het nou toch voorkomen dat je de ophaaltijd niet haalt, of wijzigen ineens je plannen, zorg dan dat je je bestelling minstens 3 uur voor de ophaaltijd annuleert (je doet dit op de bon in de app). Op deze manier kan het eten naar iemand anders gaan in plaats van in de prullenbak. Thanks!


Ben op tijd en trots: je doet iets goeds! En geef jezelf en de medewerkers van de locatie gerust een high-five omdat jullie samen de wereld weer een beetje beter maken. We love you guys!


DE REDDINGSMISSIE

BYOB: Nee, we hebben het niet over booze. We hebben het over bags. We bedoelen dus tassen. Wanneer je die ​​heerlijke maaltijd gaat redden, neem dan een tas mee om je eten mee naar huis te nemen. Bij sommige locaties kun je ook je eigen bakjes meenemen. Als je herbruikbare bakjes en/of tassen meeneemt zorg je voor nóg minder verspilling, is dat niet gewoon win-win?!


De verrassing: wij mensen zijn gewoontedieren, dus we willen graag weten wat we krijgen. Maar soms kan een kleine verandering ook een goede zaak zijn. Je weet vooraf nooit zeker wat er in je 'Magic Box' zit. Maar dat is juist de magie ervan!


Laat de locatie swipen: wat jij op je Tinder-profiel doet, moet je zelf weten... Maar in de Too Good To Go-app moet je het swipen aan het winkelpersoneel overlaten ;-) Voor hen is het een manier om ervoor te zorgen dat de juiste Magic Box bij de juiste persoon terecht komt.


DE HELDENDAAD

Deel je mening: geef wat liefde aan je favoriete locaties door hen te laten weten dat je van hun eten houdt. En laat het ons weten als je feedback hebt. We willen beter zijn in wat we doen en dat kunnen we niet zonder jou.


Foodpics: heb je iets lekkers gekregen dat je anderen wilt laten zien? Maak een foto en deel deze op je favoriete sociale media met de #toogoodtogo hashtag. We love your foodpics!


We zijn er voor je: als je ooit onze hulp nodig hebt, of een goed idee hebt - wij zijn er. We willen graag van je horen, of je ons nou wilt vertellen hoe blij je bent, of dat je ons wilt vertellen wat we anders moeten doen.... Stuur ons een e-mail op [email protected] of bereik ons via social media en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Happy Food Savings!

Marieke Graat
Head of Marketing

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App Store
Google Play