Unbox the Magic Box

De Magic Boxen van Too Good To Go zijn even leuk als spannend. We horen vaak dat jullie bijna niet kunnen wachten met het uitpakken totdat je thuis bent.

Je weet bij je bestelling tenslotte nooit wat je krijgt... Maar wat je wel zeker weet, is dat je iets krijgt dat ongeveer 3 keer de waarde heeft van wat je betaalt in de app én je helpt het milieu een handje omdat dat lekkere eten niet weggegooid hoeft te worden - win-win!

Gelukkig zijn er een hoop leuke Waste Warriors in onze community die hun ervaringen en Magic Boxen delen via social media. In dit blog delen we 2 video's en een Instagram account waarin Magic Boxen opgehaald en gereviewed worden. Wij hebben geen van deze initiatieven gesponsord, maar we vinden ze zó tof dat we ze heel graag met jullie delen. Geef deze Waste Warriors ook vooral een duimpje omhoog voor het redden van dit eten én het delen met jullie <3


Boncolor

In deze video bestelt Bonnie 4 keer een Magic Box in Rotterdam met de app om voedselverspilling tegen te gaan. Deze bestellingen werden uitvoerig beschreven, geproefd en zelfs beloond met een cijfer door Bonnie zelf en haar vriend. Ben je benieuwd wat Bonnie kreeg in een Magic Box van Spirit, Heavenly Cupcakes (vegan), Salad box en Heavenly Smoothies?! En wil je ook weten wat zij ervan vond? Kijk dan snel de video die zij hierover maakte :)


Volg Boncolor op Instagram

Abonneer je op haar YouTube-kanaal


Aimee van der Pijl

Aimee heeft niet 1 maar 2!! video's gemaakt over de Magic Box van Too Good To Go. In de video hieronder geeft Aimee niet alleen antwoord op een aantal vragen die zij kreeg naar aanleiding van haar eerste video, ze ging ook 4 Magic Boxen ophalen in Amsterdam (en ze ging zelfs naar Landsmeer voor een leuke primeur in de app!). Check haar video en eerlijke mening hieronder :)


Volg Aimee op Instagram

Abonneer je op haar YouTube-kanaal


Teresa & Leonie

Natuurlijk delen wij regelmatig updates, nieuwe locaties en foto's van Magic Boxen op ons eigen Instagram-account. Maar we ontdekten laatst het Instagram-account van Teresa & Leonie. Op dat account delen zij foto's en video's én reviewen ze locaties en Magic Boxen. Dus ben jij net zo nieuwsgierig wat je in een Magic Box kan verwachten als deze twee Waste Warriors? Volg dan @toogoodtogo.teelee op Instagram en geef de meiden wat likes (en liefde)!

Volg Teresa & Leonie op InstagramDeel vooral ook jullie ervaringen op social media door ons te taggen of gebruik de #toogoodtogo! Dankjewel <3

Marieke Graat
Head of Marketing

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App Store
Google Play