Het Too Good To Go feestdagenpakket

De feestdagen komen er weer aan en wat hebben wij er zin in! 

Sinterklaas & kerst is natuurlijk niet hetzelfde zonder cadeautjes en daarom willen wij samen met alle partners de feestdagenpakketten introduceren. 

Het is natuurlijk hartstikke gebruikelijk dat er wat overblijft in deze periode van het jaar. Daar zijn ook wij ons bewust van. Daarom willen wij alle partners helpen op een leuke manier! Een feestdagenpakket is eigenlijk een nog feestelijkere Magic Box voor consumenten, die zij bij jouw winkel kunnen ophalen. Maar er is nog meer! 


Door feestpakketten aan te bieden via Too Good To Go krijg je als partner: 


  • 2x zichtbaar in onze app met meer dan 1 miljoen gebruikers
Door de feestdagenpakketten naast jouw normale Magic Boxen aan te bieden, wordt jouw onderneming 2 x zichtbaar in de app. 
Ook partner worden?


  • Gedeeld worden op onze social media kanalen
Wij zullen sommige feestdagenpakketten van partners delen op onze kanalen. Denk hierbij aan onze Instagram met meer dan 16.500 actieve volgers! 
   • Geen moeite én geen extra kosten
Dat jij als ondernemer nu extra wordt gezien op onze app, maar ook wellicht op onze social media, betekent niet dat jij ergens extra voor hoeft te betalen! De feestdagenpakketten zijn er puur om minder eten weg te gooien op een leuke manier. 
Geïnteresseerd? Mail dan naar: [email protected]

Pepijn Cohen
Intern Marketing

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App Store
Google Play