Zoveel liefde voor eten - Reisgids Parijs

a year ago

Ontdek hieronder de tips van onze Too Good To Go gebruikers in Parijs:

Waar vind ik de beste Magic Boxen in Parijs?

Als je een wandeling door de straten van Parijs maakt, krijg je vanzelf wel honger. Dus waarom zou je niet gaan lunchen met een Magic Box van Eric Kayser? Grote kans dat je zelfs nog iets overhoudt voor een snack. Handig: er zijn meerdere locaties door de hele stad dus het maakt niet uit waar je bent!

Tip 1: om je te verplaatsen in de stad van het licht, kun je gebruik maken van de elektrische of normale fietsen van Vélib. Het eerste half uur gratis en daarna maar een paar euro per uur. Een andere goede oplossing is natuurlijk om de metro te nemen, maar met mooi weer zou het zonde zijn om meer binnen te zitten dan nodig is, toch?

We durven met enige zekerheid te zeggen dat eten een grote rol speelt tijdens ieders vakantie. En, hoewel we ons graag onderdompelen in de cuisine van de bestemming, is er eigenlijk altijd wel plek voor Sushi. Dus ga vooral eens langs bij de niet zo Franse Sushi Shop. Sushi Shop zit door heel Parijs en wordt aanbevolen door onze Franse gebruikers. Dat moet wel lekker zijn dus!

Geen zin in Sushi? Ga dan langs bij La Tour d'Argent. Dit is een van de iconische restaurants in Parijs, met uitzicht op de stad. De gerechten zijn hier uitstekend. Tip van onze Franse gebruikers: La Boulangerie de la Tour is onderdeel van het restaurant én een van onze partners en dus gewoon op de app te vinden. Zo kun je het vakmanschap van La Tour d'Argent te proeven zonder naar het restaurant te gaan.

Nog meer tips nodig? Denk aan Jojo & Co, Opoa of Les Belles Envies. Deze werden allemaal genoemd door onze Franse gebruikers. En als iemand weet waar je moet zijn, zijn zij het!

Wat zijn de leukste plekjes in Parijs om de inhoud van de Magic Box op te eten?

Nu je weet wat je moet eten, is het ook handig om te weten waar je dit het beste kan eten. Geen zorgen, Parijs zit vol met leuke kleine plaatsen waar je kunt genieten van een welverdiende pauze tussen het cultuursnuiven door.

Van alle parken in Parijs springen het Montsouris-park, de Luxemburgse tuin of de Villette eruit. Dit zijn de perfecte plaatsen voor een zonnige picknick. Op zoek naar iets anders? Ga dan naar een van de vele pleinen in de stad. 

Tip 2: voor een biologische pauze kun je gebruik maken van één van de vele opties in Parijs zoals Batignolles, Les Grands Voisins of REcyclerie.

Laetitia Ramé
Brand Manager

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App Store
Google Play