Betoverend Zuid-Frankrijk - Reisgids Marseille

a year ago

Verlang je naar een vakantie in het zuiden, warme zon en de Franse mistral? Dan is Marseille de perfecte stad. Hoe fijn zou het zijn als je van jouw vakantie een duurzame vakantie kunt maken? We hebben de beste tips voor je!

We hebben van onze community de beste duurzame tips ontvangen. Ga je mee op ontdekkingsreis? 

Waar vind je de lekkerste Magic Boxen in Marseille? 

Het is altijd lastig kiezen waar je de beste Franse lekkernijen kunt halen: maak het jezelf makkelijk, skip een lange wachtrij en zoek in de app naar Au Pain d'Autrefois. Bij deze bakkerij krijg je de beste gevulde Magic Boxen. 

Vier je vakantie in een appartementje met een eigen keukentje? Dan heb je een goede keus gemaakt en kunt je 's avonds lekker koken. Dat doe je natuurlijk 100% verantwoordelijk met een Magic Box vol overheerlijke boodschappen van Monoprix.

Tip: Twijfel niet om eens gebruik te maken van een elektrische scooter. Zo verken je de stad met weinig uitstoot en de scooters zijn overal heel makkelijk te verkrijgen. Je kan natuurlijk ook altijd een fiets huren of lekker te voet op pad gaan. 

Ben je wel in voor een feestje? Ga op stap richting La Morada: in deze Mexicaanse keuken ontwaken je smaakpapillen en doe je gelijk een dansje op de fiesta. 

Waar geniet je van jouw Magic Box? 

Het zou zonde zijn als je de kust van Marseille misloopt. Er zijn daar zoveel leuke spots om te genieten van je Magic Box. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij Corniche Kennedy. Rond de zonsondergang hangt er een heerlijke sfeer. Loop op blote voeten langs het water of picknick op het Prado strand. Vergeet niet je afval mee te nemen van het strand.

Als je een mooie wandeling wilt maken, ga dan richting Calanque of Morgiou. Ontspanning gegarandeerd!

Laetitia Ramé
Brand Manager

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App Store
Google Play