Houd je vitamine-niveau op peil - Reisgids Lyon

a year ago

Ga je dit jaar voor een duurzame vakantie? En ga je richting Lyon? Ontdek de leukste tips van onze community om te genieten zonder voedsel te verspillen en het milieu zo min mogelijk te belasten. 

Waar haal je de lekkerste Magic Boxen? 

In Lyon houden ze van vers fruit en de lekkerste groenten. Daarom liet onze community weten dat je zeker een Magic Box op moet halen bij Cerise & Potiron. Op die manier houd je je vitamine-niveau op peil tijdens je vakantie. Om alles uit je Magic Box te gebruiken is het wel handig om een keuken te hebben. Hopelijk kun je lekker aan de slag!

Twijfel zeker niet om langs te gaan bij Matsuri. Je vindt locaties door heel de stad met de lekkerste sushi. Je red een maaltijd en geniet zonder schuldgevoel. Geniet ervan!

Waar je geniet van jouw Magic Box?

Tip: Om Lyon te verkennen, raden we je aan gebruik te maken van Velo'v . Deze fietsen staan door de hele stad en brengen je makkelijk van de ene Too Good To Go locatie naar de andere. 

Ook zeker het bezoeken waard is Parc de la Tête d'or. Dit is dé spot waar je zorgeloos kunt genieten van een lekkere picknick. Het uitzicht is hier prachtig. 

Wil je lekker genieten van de zon? Kies een van de vele bankjes langs de Saône of de Rhone. Ontspanning verzekerd. 

Dit is de start van jouw duurzame, verantwoorde en vooral overheerlijke vakantie. Veel plezier! 

Laetitia Ramé
Brand Manager

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App Store
Google Play