Maaltijden voor de fijnproever - Reisgids Bordeaux

a year ago

Ben je van plan deze zomer op pad te gaan richting het zuidoosten en wil je ontspanning combineren met een duurzame vakantie? Check dan deze reisgids. Onze community deelt de beste tips om te genieten van Bordeaux!

De beste locaties om een overheerlijke maaltijd te redden

Bij Jardin des Grands Hommes kun je heerlijke 'kromme' groenten en fruit ophalen. Altijd lekker vers en perfect in een frisse zomerse (fruit)salade. Als toetje kun je genieten van een Canelé, een Frans gebakje uit de streek rond Bordeaux. 

Ga je richting Palais de Justice? Dat is een goed idee, stop dan zeker even bij Saines Saveurs en laat je verrassen door de heerlijke smaken. Proef het! 

Heb je geen idee wat je moet doen rond etenstijd? En je hebt geen zin om lang te tafelen? Onze community heeft de perfecte tip voor je: ga richting Le Poulailler Augustin. Daar kun je vlees (gevogelte, gebraden vlees, etc.) ophalen en kun je op je eigen manier genieten tijdens het avondeten. 

Waar je geniet van jouw Magic Box?

Een bezoek aan Miroir d'eau mag je zeker niet missen, het is het symbool van de stad. Zoek een plekje in de omgeving en geniet van je geredde maaltijd.  

Ben je meer op zoek naar groen? Ga dan zeker even kijken bij Parc des Angéliques of Bourgailh Pessac park: rust en ontspanning in een natuurlijke omgeving.  

Laetitia Ramé
Brand Manager

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App Store
Google Play