Drie redenen om mee te doen met Too Good To Go

8 months ago

WIN-WIN-WIN : 

  1. Oplossing om voedselverspilling tegen te gaan.
  2. Winst maken op eten dat anders de prullenbak in zou gaan.
  3. Nieuwe klanten in je zaak. 

Too Good To Go werkt graag samen met ondernemers om te strijden tegen voedselverspilling. Maar waarom zou jij als ondernemer ook mee willen doen? Wij hebben drie belangrijke redenen voor je op een rijtje gezet. Ben je een bakker, heb je een restaurant, supermarkt of ben je eigenaar van een hotel? 

Perfect, doe mee!

  1. Oplossing om voedselverspilling tegen te gaan

Too Good To Go is een hele gemakkelijke oplossing om voedselverspilling tegen te gaan. Heb je nou te veel eten gemaakt omdat je dacht meer te verkopen? Geen probleem, dit kan je gewoon nog kwijt! Too Good to Go geeft je de kans om op het laatste moment toch nog je eten/producten te kunnen verkopen aan consumenten. We hebben het zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt om mee te kunnen doen en je zit niet vast aan een contract.2. Toch nog geld verdienen aan eten dat anders de prullenbak in zou gaan

Haal toch nog wat uit je ‘’verloren’’ eten. Merk je dat je producten niet gaat verkopen en weet je dat je het einde dag alsnog de vuilnisbak in moet gooien? Doe dit niet... Met Too Good To Go geven we je de kans op échte púre winst! Dacht je dat je er niks meer mee kon? 
Verdien er nog wat aan, dat is toch veel leuker?!3. Nieuwe klanten met het gebruik van de app

Ontmoet nieuwe klanten. Too Good To Go heeft meer dan 1 miljoen geregistreerde gebruikers van de app. Dit is een kans om al die consumenten jouw onderneming te laten zien. Hiermee zorgt Too Good To Go ook voor jouw naamsbekendheid en de kans om jouw verrukkelijke maaltijden te laten proeven aan al deze Waste Warriors! 
MEER INFORMATIE

Pepijn Cohen
Intern Marketing

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App Store
Google Play