Red je paasbrunch in Amsterdam!

2 years ago

Er zijn een hele hoop plekken in Amsterdam waar je terecht kan voor je Paasbrunch. Maar hoe leuk en lekker is het om dit jaar eens een Paasbrunch te organiseren met eten dat anders weggegooid zou worden! Hier vind je in willekeurige volgorde de leukste plekken in Amsterdam waar jij eten kan redden voor jouw Paasbrunch. VROLIJK PASEN!


Mercure Hotel Amsterdam Centrum Canal District

Verwacht een royaal ontbijt met broodjes, croissants, beleg, fruit en eieren met spek. Hier kun je je eigen Magic Box vullen.

Prijs: €4,95

Ophaaltijd: 10.00 - 10.15 uur


De Bakkerswinkel Centrum & Oud-Zuid

De Bakkerswinkel is een populaire locatie in de app dus wees er snel bij! Van gezonde sandwiches tot heerlijke madeleines kun je hier verwachten.

Prijs: €2,99

Ophaaltijd: 16.30 - 17.00 uur


Max Brown Hotel Canal District

Het ontbijtbuffet van Max Brown is een feestje hoor! Denk aan broodjes, ontbijtkoek, hartig en zoet beleg maar ook fruit en een gekookt eitje. Om dit compleet te maken krijg je ook een sapje of koffie of thee to go.

Prijs: €4,99

Ophaaltijd: 10.30 - 11.00 uur


Vlaamsch Broodhuys

Brood dat met hoogwaardige ingrediënten en een hoop liefde is gebakken, dat kan niet anders dan super lekker zijn! Zoals ze zelf zeggen: "Goed brood verbindt de mensen aan tafel, en is niet meer weg te denken uit onze broodcultuur."

Prijs: €4,50

Ophaaltijd: 17.15 - 18.00 uur


Tropen Hotel

Aan het Oosterpark vind je het Tropen Hotel waar het ontbijbuffet ook te lekker is om te laten verspillen. Diverse broodjes, croissantjes, beleg, eieren en fruit kun je in je Magic Box verwachten.

Prijs: €4,99

Ophaaltijd: 09.30 - 10.00 uur


Bake My Day

In het centrum van Amsterdam vind je twee locaties van Bake My Day waar heel veel lekkers wordt gemaakt van pure, verse producten, een echte organische bakkerij! Je kan hier verschillende (belegde) broodjes of zoetwaren in je Magic Box verwachten.

Prijs: €3,50

Ophaaltijd: 18.00 - 19.00 uur
Marieke Graat
Head of Marketing

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App Store
Google Play