Nederland, we zijn live!

2 years ago

Nog steeds wordt er in Nederland veel voedsel verspild. Voor Too Good To Go, van oorsprong een Deense startup, was dit reden te meer om ook op de Nederlandse markt de Too good To Go-app te lanceren. In de app kun je tegen een lage prijs overtollig voedsel afnemen bij horeca én winkels. Zo wordt het eten aan het einde van de dag niet weggegooid, maar belandt het alsnog op een bord.


Joost Rietveld, Country Manager van Too Good To Go Nederland: “Met deze app willen wij vooral een verschil maken in de aanpak van voedselverspilling, dat lukt

alleen als we samenwerken. Het is daarom extreem makkelijk voor ondernemers om de app dagelijks te gebruiken en voor klanten elke keer een spannende

verrassing om een magic box op te halen. De impact op voedselverspilling in retail en foodservice leidt uiteindelijk ook tot meer bewustwording thuis.”


De Too Good To Go-app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Via de Too Good To Go-app kun je een magic box vol met heerlijk eten bestellen van lokale restaurants, winkels, hotels en bakkerijen. De waarde van de inhoud is drie keer zoveel als de kosten. Wat je krijgt, is afhankelijk van wat er overblijft, dus iedere keer weer een verrassing.

Marieke Graat
Head of Marketing

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App Store
Google Play