Hoe Too Good To Go bijdraagt bij jouw onderneming

8 months ago


Too Good To Go heeft een duidelijke missie:

Iedereen inspireren en motiveren om in actie te komen tegen voedselverspilling. Wij vechten tegen een probleem dat iedereen op de wereld aangaat. Door je aan te sluiten bij Too Good To Go laat je als ondernemer zien dat, ondanks de bijna onvermijdelijke derving, je er tóch alles aan doet om voedselverspilling te voorkomen. 

Waste Warriors zijn bewuste consumenten die willen meestrijden tegen voedselverspilling. Met Too Good To Go kan je in één keer deze hele bewuste klant voor jouw onderneming winnen. Met het aanbieden van Magic Boxen laat je zien dat jouw onderneming perfect in hun plaatje past. Nieuwe klanten zien jouw bedrijf op de app en hebben meteen een connectie met jou als ondernemer. Dat is toch ideaal?
Het thema voedselverspilling wordt steeds vaker besproken in de media. Door al deze aandacht worden er steeds meer nieuwe projecten gelanceerd om het probleem tegen te gaan. 

Wil jij ook deel uitmaken van de oplossing in plaats van het probleem? Sluit je dan nu aan bij Too Good To Go! 

MEER INFORMATIE 


Pepijn Cohen
Intern Marketing

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App Store
Google Play