Jij + wij = minder verspilling!

22 januari 2018 - de állereerste dag dat je in Nederland een Magic Box kon bestellen via de Too Good To Go-app in Nederland. En, ze werden besteld en opgehaald! We trapten af met 'maar' 25 locaties in Amsterdam maar al snel groeide dat aantal naar 75 locaties in Amsterdam en in maart waren de eerste 1000 maaltijden gered. ?


Dus werd het tijd om uit te breiden en ook de voedselverspilling aan te gaan pakken in andere steden. In april gingen we live in Utrecht en wat zijn we daar enthousiast ontvangen! Ook in Utrecht begonnen we met 25 locaties in de app maar binnen no-time waren deze allemaal steevast uitverkocht. Wauw, wat een belangstelling... niet alleen van jullie maar ook van de pers!Bron: EditieNL


De positieve vibe sloeg aan en we besloten dat de strijd tegen voedselverspilling in Rotterdam per 1 mei al los ging barsten en sinds 17 mei kan er ook in Zaandam eten gered worden! Nu we sinds kort ook in Den Haag live zijn, kunnen we melden dat we in de 4 grote steden van Nederland actief zijn. En daar zijn we blij mee want de koude broodjes (of ander lekkers) gaan als warme broodjes over de toonbank. Zo belanden ze bij jou op het bord in plaats van in de vuilnisbak... want zeg nou zelf, al dat eten laten verspillen is toch super zonde!! Inmiddels staat de teller al op meer dan 225 locaties waar je eten kan redden en meer dan 11.000 maaltijden die jullie samen gered hebben. THANKS ??


We zijn benieuwd naar al het lekkers dat jij redt ? Deel daarom jouw Magic Box met ons op social media door ons te taggen of door #toogoodtogonl te gebruiken. En wil je niets missen van ons in je tijdlijn en als eerste op de hoogte blijven van de nieuwste locaties? Of wil je weten welke stad we snel toe gaan voegen? Volg ons dan ook op Instagram en Facebook!

Marieke Graat
Head of Marketing

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App Store
Google Play