Ben jij al bekend met de populaire blog van Luuk's Kitchen? Op zijn blog plaatst Luuk de meest overheerlijke recepten met de lekkerste ingrediënten. Wij stelden zijn creativiteit op de proef en daagden hem uit om wat lekkers te maken met een of meerdere producten uit een Magic Box. Hoe dit precies is gegaan heeft hij beschreven op zijn blog.
Celine Poulussen
Van 7 t/m 10 januari stond de RAI in Amsterdam vier dagen lang weer in het thema van de nieuwste horecatrends. En bij horecatrends hoort natuurlijk ook heel veel lekker eten en drinken. Hoe zonde zou het zijn als al het lekkers dat overblijft na een beursdag zou worden weggegooid? Dat vond Horecava ook en daarom sloegen we de handen ineen. Deze 63ste editie van de Horecava gingen we samen de voedselverspilling drastisch verminderen.
Nicole van Brummelen
Steun dit jaar de Sustainable Sint of de Klimaatneutrale Kerstman. Door bewust te shoppen voor al je cadeaus draag je bij aan een groenere wereld. Om je op weg te helpen hebben we onze tien favoriete verantwoorde cadeaus voor je op een rij gezet.
Nicole van Brummelen
Is jouw favoriete locatie altijd uitverkocht of heb je inmiddels enorme wallen omdat je netjes tot middernacht opblijft totdat de Magic Boxen online komen? We hebben het voor je opgelost! Met deze nieuwe functie in de app kun je vandaag al bestellen voor morgen.
Marieke Graat
Laatst stemde het Europees Parlement in met het verbod op plastic wegwerpartikelen. Het plan is om vanaf 2021 onder andere plastic rietjes, plastic bestek en wattenstaafjes te verbieden. Goed nieuws voor de oceanen - een goede stap richting minder plastic vervuiling! Er moet nog wel wat werk worden verzet om het verbod definitief te maken, maar je kan zelf wel alvast de eerste stap zetten met deze vijf tips.
Nicole van Brummelen
Gemiddeld verspillen we in Nederland 42 kilo voedsel en 57 liter vocht per persoon per jaar!! En dat terwijl dit jaar voor het derde jaar op een rij de honger in de wereld is toegenomen. Een op de negen mensen in de wereld was in 2017 ondervoed. Laten we werken aan een wereld waarin al het voedsel dat we produceren wordt geconsumeerd ... Wij daagden YouTuber Marije van 'Dit gebeurt er als' uit om een week lang geen eten of drinken te verspillen.
Marieke Graat
Te gebruiken tot, ten minste houdbaar tot, niet gebruiken na; de variatie aan termen kan soms tot verwarring leiden. Met als resultaat dat heel wat producten die eigenlijk Too Good To Go zijn toch in de vuilnisbak belanden.
Nicole van Brummelen
We hebben iets belangrijks veranderd bij Too Good To Go. We hebben een nieuw logo! De beslissing om het oude logo te vervangen was een lang proces. Maar onze eigen ontwerper, Carl-Emil, heeft iets gemaakt dat ons en jullie hart vast sneller doet kloppen. Benieuwd?
Marieke Graat
Sharing is caring! In dit blog willen wij een paar Waste Warriors bedanken en wat liefde geven omdat zij enthousiast en eerlijk delen wat zij nou van de Magic Boxen vinden die zij zelf redden. In dit blog delen we daarom 2 video's en een Instagram account waarin Magic Boxen worden opgehaald en gereviewed. Let the unboxing begin!!
Marieke Graat
YES! 5 miljoen maaltijden gered via de Too Good To Go-app in de 8 Europese landen waar de app actief is. Lees hier meer over de impact die hebt gehad om de wereld een beetje groener te maken.
Marieke Graat
Voedselverspilling is een groot thema. Dat kan het moeilijk maken om erachter te komen waar je kan beginnen om er echt iets tegen te doen. Hier zijn 5 gemakkelijke tips om je op weg te helpen.
Marieke Graat
Verrassingen zijn als een verjaardagscadeau, je weet dat je er een zult krijgen, maar je weet niet wat erin zit. Met Too Good To Go ben je elke dag jarig.
Marieke Graat
In januari 2018 gestart in Amsterdam en nu strijden we ook al in Utrecht, Rotterdam en Den Haag succesvol tegen voedselverspilling. Dankzij jullie enthousiasme zijn er in korte tijd een recordaantal maaltijden gered!
Marieke Graat
We hebben een aantal slimme hacks voor jou op een rijtje gezet om het redden van eten nóg gemakkelijker te maken. Word ook Too Good To Go-Pro met deze tips & tricks.
Marieke Graat
Komend weekend is het Pasen! Ga jij dit vieren met goed eten? Wij hebben de leukste plekken in de app op een rijtje gezet waar jij lekker eten kan redden voor je aanstaande Paasbrunch. Neem een kijkje!
Marieke Graat
Vraag je je wel eens af hoeveel tijd en geld je eigenlijk verspilt aan het kopen van voedsel dat in de vuilnisbak terechtkomt? Het is waarschijnlijk veel meer dan je denkt.
Marieke Graat
Onze visie is om een wereld te creëren waarin geproduceerd eten ook daadwerkelijk gegeten wordt. Deze visie houdt Mette Lykke, CEO van Too Good To Go, dagelijks scherp om onze missie te laten slagen. Leer hier deze topvrouw kennen.
Marieke Graat
We hebben met het Too Good To Go-team onze 6 favoriete documentaires over de voedselindustrie op een rijtje gezet. Deze docu's laten zien waarom we ons dagelijks zo enorm inzetten om voedselverspilling te bestrijden. Bekijk de lijst.
Marieke Graat
Blog by Tim - Al sinds Tim tijdens zijn eerste bij baantje de afwas deed en tafels poetste in een klein restaurant, heeft hij zich verbaasd over de gigantische hoeveelheid goed eten dat weggegooid werd. Maar wat doe je eraan?
Marieke Graat
Yes! Sinds maandag 22 januari is de Too Good To Go-app ook in Nederland beschikbaar. Met inmiddels 25 locaties in Amsterdam veroveren we eerst de hoofdstad om vervolgens razendsnel uit te breiden naar andere steden.
Marieke Graat

Download de app

Houd je van lekker eten, ben je nieuwsgierig en zet je je graag in tegen voedselverspilling? Download de app en doe mee!

App StoreGoogle Play